Mitt forhold til musikk

Jeg har en veldig rar musikk smak. Jeg hørte egentlig ikke så mye på musikk før. Men jeg begynte og høre på musikk mens jeg gjorde lekser i midten av 6 klasse. Når det var enkle oppgaver så pleide det og være ganske kjedelig. Men, når jeg hørte på musikk var det ikke kjedelig lenger og jeg gjorde faktisk leksene raskere enn før. Jeg hørte ikke på sanger klassen min likte, men jeg hørte på gamle sanger. Jeg hørte på sanger som "Ain`t no sunshine", "Jungle Fever". "Stayin Alive" og den beste sangen jeg hørt hittil "It`s Not Unusual" sunget av Tom Jones. 

Foreldrene mine hørte ikke på så mye musikk. Det eneste jeg husker fra barndommen min er nok introen til "Tele Tubbies" og "Dinosaurtoget". Men søstera mi pleide og høre på musikk ganske mye. Men hun og jeg har helt forskjellig musikksmak. Hun pleier og høre på Rap og afrikanske sanger mens jeg liker og høre på country og gamle amerikanske sanger. Det er ganske ofte hun ler av meg når jeg viser henne sangene jeg liker. Sangen "Aint no Sunshine" hørte jeg faktisk først på The Fresh Prince Of Bel Air. Jeg syntes at den bra men visste ikke hva den het. Så noen dager etter hadde vi musikktime på skolen. Vi hadde vikar og han viste oss forskjellige sjangere. Han viste oss en rekke sanger som var ganske populære på hans tid. Han viste også "Aint no Sunshine". Den dagen når jeg kom hjem la jeg til sangen på spotify listen min. Enhver person som har sett på det "The Fresh Prince Of Bel Air" vet også om "It`s Not Unusual". Den har poppet ut flere ganger gjennom serien og blir ofte knyttet sammen med "Carlton dansen". 

Jeg har ikke noen favorittsjanger akkurat fordi jeg hører på mye forskjellig. Dette er noen av artistene jeg liker og høre på : Bee Gees-Andy Grammer- Nicky Jam- Bill Withers- Michael Jackson og Tarkan. Det var en tid da jeg hørte på veldig mye av Ed Sheeran. Men jeg hørte på det alt for mye, og nå er det litt forandret. Hver gang noen tar på sangene hans har lyst til og slå personen som tok på sangen med balltre. Det har skjedd flere ganger og jeg har lært og ikke høre på en sang mer enn 3 ganger per 2 time. 

Dette er en av favorittsangene mine 

Dette er også en av favorittene mine 

Dette er også en av favorittene mine.

Her den berømte "Carlton dansen" 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits