Will Smith

Jeg har valgt og skrive om Will Smith fordi jeg digger han. Jeg hører faktisk på sangene hans mens jeg skriver dette. Will Smith er nok mest kjent som en skuespiller. Jeg var ikke interessert i han før jeg så på "The Fresh Prince Of Bel Air". Etter at jeg hadde brukt 5 uker på og sitte foran en skjerm og sett på en serie hadde jeg blitt ganske hekta og trengte en ny dose med Will Smith. Så jeg så på alle filmene hans. Men ikke alle vet at Will var en profesjonell rapper( jeg visste det ihvertfall ikke). Will Smith startet å rappe når han var 12 år. Det er ganske kult å tenke på at hele karrieren hans startet på rommet hans. Om han ikke hadde vært interessert i rappen på den tiden hadde han kansje råtnet i en fengselcelle eller vært en verdenskjent basketballspiller. Will Smith likte og høre på "Furious Five". Det første jeg tenkte på når jeg hørte "Furious Five" var nok Vin Diesel. Men nei, de var faktisk et hiphop band fra 1980-tallet. 

Will Smith var en rapper på 16 år som prøvde og bli litt kjent. Noen blokker ned var det en fest. Jazzy Jeff skulle underholde folka med en sang. Men partneren hans møtte ikke opp. Will var på festen og spurte Jazzy om og steppe inn. Jazzy Jeff hadde ikke noen annen utvei så han sa ja. Det gikk ganske bra og de følte en god kjemi mellom dem. Noe jeg syntes er ganske bra er at Will alltid prøvde og ha et rent språk uten og banne. Jeg tror at han prøvde og skille seg fra resten av folka. Det var da han tok til seg navnet "The Fresh Prince"

Will fikk en pangstart og solgte 300 000 kopier av sitt første album, jeg syntes at det er ganske bra for nybegynnere. Etter dette fikk de 2 Grammys. 1 i 1988 og 1 i 1992. Duoen hadde fire andre albumer. Alle albumene fikk suksess. Jeg har ikke en favoritt album fordi jeg likte noen av sangene over alle albumene. I 1989 ble Will involvert med politiet. Han ba livvakten sin angripe en mann han hadde kommet i et argument med. Fyren ble skikkelig banka og kunne ha blitt blind. Will fikk masse trøbbel og måtte være i fengsel. Jeg tror at det var fortjent. Hvis man ber livvakten sin angripe noen trenger mann en lærepenge. Will var i fengsel for en dag. Han har sagt at det var den verste dagen i livet hans og at han bare vil glemme det. Will har også sagt at flere innsatte ba om autograf. For og være ærlig høres det litt morsomt ut. I 1990 debuterte han som en skuespiller med den verdenskjente serien" The Fresh Prince Of Bel Air". Vennen hans Jazzy Jeff var også i serien som rollen "Jazz". 

Han produserte sitt siste album med Jazzy Jeff i 1993 som het «Code Red». Etter det har han produsert flere sanger som "Miami", "Men in black", "Switch" og "Gettin jiggy wit it" . Will har sagt at han og Jazzy Jeff skal produsere flere sanger sammen. Personlig synes jeg at Will burde pensjonere seg som en rapper og heller fokusere på å lage Bad Boys 3. Mine favoritter er nok "Gettin Jiggy Wit It" og selvfølgelig introen til The Fresh Prince.

1nCqRmx3Dnw

Dette er introen til serien hans "The Fresh Prince Of Bel Air"

Dette er sangen som vant Grammyen" Parents just don`t understand".

Dette er sangen som kom ut i 2011. Den heter "Gettin Jiggy Wit It". Den har over 31 mil visninger på YouTube.

Litt av dansingen til Fresh Prince familien.
 

 


  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits